KRYEFAQE

Çertifikimi i kompanive: një çelës për cilësinë dhe konkurrencën në treg si
dhe një mjet besimi për Administratën Publike.

1586

ORË TRAJNIMI

1389

DITË INSPEKTIMI

1158

TESTE LAB

9431

DITË AUDITIMI

NEWS

UDHEZUES PER TRANZICIONIN ISO 27001-2013 në ISO 27001-2022

Tirane me 04/03/2023

ISO 27001:2022
UDHEZUES PER TRANZICIONIN ISO 27001-2013 në ISO 27001-2022

UDHËZUES GAP SIPAS ISO 27001

Tiranë me 04-03-2023

ISO 27001:2022
Dokument i UDHËZUES GAP sipas Standartit ISO 27001:2022

Njoftim mbi kerkimin e te dhenave!

Tirane me 28/06/2022

MEDIA

ONLINE AQSCERT

Login Staff

Akses I rezervuar nepermjet kodeve te dedikuara per stafin Teknik-organizativ te AQSCERT.

Klientët

Informacion në kohë reale mbi statusin e çertifikatave te leshuara per kompani dhe personel.

Dokumenta

Një pasqyrë e plotë e kërkesave rregullative dhe publikime teknike për informimin e klienteve.

Regjistri On-line AQSCERT

Regjistri On-line AQSCERT
Kërkimi konsiston në verifikimin e vlefshmërisë së cdo certificate.
Te nderuar klient ju njoftojme se per arsye te nderhyrjeve nga informaticienet tane ne web mund te ndodh qe gjate kerkimit te certifikates te kete vonesa ne shfaqjen e informacionit apo informacioni I kerkuar rreth certifikates tuaj te mos shfaqet. Per kete arsye jeni te lutur te kontaktoni zyren teknike te AQSCERT ne emailin [email protected].
Ju falenderojme per mirekuptimin tuaj.
Mënyra e kërkimit të klientit:
Kërkimi i subjektit ka dy elemente të detyrueshëm për plotësim; Emrin e subjektit dhe nr e certifikatës.
Vendosni emrin e saktë të subjektit në kuadratin bosh ( emri ), pastaj vendosni numrin e saktë të certifikatës në kuadratin bosh
(AQS/x/xxxxxxx)dhe shtyp “Kërko”.
Nëse kërkimi juaj nuk jep rezultatin e pritur, zyra e certifikimit është në dispozicionin tuaj për të verifikuar menjëherë statusin e vlefshmerisë në cdo certifikatë.”
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com