Kontakt

  Do të ishim të lumtur t'ju takojmë dhe të bashkëpunojmë

  • Zyrë ligjore e akredituar
   • Rruga Jusuf Vrioni, pallati 1, Nr 6, 1001 Tirana, Albania

   • Tel: +35544530300

   • [email protected]

   • Mon – Sat . 9.00 – 18.00
   • Saturday – Sunday: 9:00 AM – 12:00 PM
  • Zyrë tregtare:
   • AQSCERT SRL

    VIA CARLO  LIVIERO N.2/A

    06012 CITTA’ DI CASTELLO (PG), ITALY

   • [email protected]

   • Mon – Sat . 9.00 – 18.00
    Saturday – Sunday: 9:00 AM – 12:00 PM

  Na telefononi

  Na dërgoni një mesazh