Çertifikata ime

Regjistri On-line AQSCERT

Regjistri On-line AQSCERT
Kërkimi konsiston në verifikimin e vlefshmërisë së cdo certificate.
Te nderuar klient ju njoftojme se per arsye te nderhyrjeve nga informaticienet tane ne web mund te ndodh qe gjate kerkimit te certifikates te kete vonesa ne shfaqjen e informacionit apo informacioni I kerkuar rreth certifikates tuaj te mos shfaqet. Per kete arsye jeni te lutur te kontaktoni zyren teknike te AQSCERT ne emailin [email protected].
Ju falenderojme per mirekuptimin tuaj.
Mënyra e kërkimit të klientit:
Kërkimi i subjektit ka dy elemente të detyrueshëm për plotësim; Emrin e subjektit dhe nr e certifikatës.
Vendosni emrin e saktë të subjektit në kuadratin bosh ( emri ), pastaj vendosni numrin e saktë të certifikatës në kuadratin bosh
(AQS/x/xxxxxxx)dhe shtyp “Kërko”.
Nëse kërkimi juaj nuk jep rezultatin e pritur, zyra e certifikimit është në dispozicionin tuaj për të verifikuar menjëherë statusin e vlefshmerisë në cdo certifikatë.”
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com