Testime kimike ushqimore

Laboratoret AQSCERT, sektori i kimise ushqimore realizon testime te parametrave kimike te mostrave ushqimore. Kompetenca teknike dhe eksperienca e specialisteve te laboratorit, e bejne laboratorin nje referim per monitorimin e parametrave ushqimor te produkteve, garantimin e cilesise se tyre si dhe respektimin e kerkesave ligjore.  Aktiviteti I testimeve ne laboratorin AQSCERT perfshin te gjitha proceset qe nga marrja e mostres deri ne dorezimin e rezultateve duke perfshire sipas kerkeses se klientit edhe interpretime  mbi rezultatet.

Laboratori operon ne perputhje me kerkesat e standardit ISO/IEC 17025

Testet kimike Ushqimore

 • Yndyrna
 • Proteina
 • Fibrat
 • Karbohidrate
 • Hiri
 • Lageshti/lende  e thate
 • Kriperat
 • Vlera energjetike
 • Aciditeti
 • HMF ne mjalte
 • Karakteristikat e vajit te ullirit
 • Sheqeri
 • Gluteni
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com