Njoftim mbi kerkimin e te dhenave!

Me qellim plotesimin e kerkesave mbi trajtimin e te dhenave konfidenciale dhe ne perputhje me legjislacionin dhe direktivave Europiane, AQSCert po ben riperpunimin dhe rikonfigurimin e te dhenave nga serverat e saj. Per kete arsye mund te rezultoj qe disa te dhena qe nxierren nga website, mund te rezultojne jo ne perputhje me pritshmerine tuaj ne perputhje me informacionin qe kerkohet. Per kete arsye AQSCert ju fton te kontaktoni me zyrat tona ne emailn tone

[email protected]

ose ne numrin tone te telefonit +35544530300.

Duke ju kerkuar ndjese, mbetemi ne dispozicionin tuaj per cdo informacion.

Sekretaria AQSCert.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com